fredag 26 november 2010

Kombinationen...

.... *dagen-efter-ha-glufsat-i-sig-en massa-ärtsoppa* och *risig-i-magen* är inget kul. Som min vän Vera skrev en gång "man törs inte ens lägga en liten fis". Om man skall försöka hitta något positivt i det läget, skulle vara att den olästa tidningshögen på toa har minskat betydligt.

En sak som har fått mig att fundera lite är på vilket sätt jag attraherar läsare från sexkontakter ...? Gick nämligen in o kollade varifrån *hrm* "alla" som läser min blogg kommer ifrån. Visade sig att några har hittat hit via sex-kontakt-sidor. Undrar vad dom sökte på då! Tydligen så var jag nog inte rätt person - för några skamliga erbjudanden har jag ännu inte fått.

Du får gärna kludda ner nått i kommentarerna, är bara kul.

måndag 22 november 2010

Att vakna av ett jordskred .......

..... eller något som låter som ett, är en chock.
Man flyger upp i sittande ställning och undrar med hjärtat i halsgropen vad i he*^*te var det som lät. Då både sängen och golvet är stadigt stabilt så utesluter man både jordskred och jordbävning.

Nej, ljudet låter mer som om ett expresståg farit fram och förbi. Då ljudet kommit från ovan, mer typ från vinden, så utesluter man det. Är nog bara i en Harry Potter-film som expresståg kan fara fram i höjd med min skorsten.

Nu vet nog de flesta husägare vad jag talar om. Första gången jag fick höra detta oväsen så rusade jag upp på vinden för att se ifall taket var kvar och inte rasat in. Denna gången så visste jag redan efter någon sekund vad det var.

Snön på taket hade rasat / glidit ner med ett rejält brak. Helt otroligt att lite snö kan låta så in-i-helsifyr. Man kan inte låta bli att undra hur en riktig snölavin låter då eller för den delen en riktig jordbävning / jordskred. Dock något som jag helst avstår från att få höra.

En snabb blick på klockan gör att man lätt bestämmer sig för vad som bör göras. Man gör en Totte Wallin´are, vänder på kudden så den svala sidan kommer upp, puffar till kudden lite, lägger sig ner och somnar om.

Sista tanken innan man åter glider in i John Blunds förlovade land är; jag borde sätta upp snörasskydd.