måndag 22 mars 2010

Ur led är tiden

Idag hade jag tänkt skriva en liten kortis om ett säkert vårtecken. Men så råkade jag titta ut genom fönstret.
Det SNÖAR!
Suck vad trött man blir.
Får hoppas det är lokalt och slutar snart.
Med ens så känner jag att det är kallt och jag småfryser lite.
Får gå och ta fram fleecetröjan.

7 kommentarer:

  1. I mina hemtrakter, vräkte snön ner igår...säkert får vi räkna med flera bakslag men... jag känner bestämt, att det bara är en tidsfråga innan våren tar fart på allvar:-)/A

    SvaraRadera
  2. Klart det snöar!! Du har ju skrivit två inlägg på lika många dagar. Tur att inte himlen passar på att ramla ner oxå :)
    Kan vi få höra om ditt säkra vårtecken då snön avtagit? Blev ju nyfiken... Här är vårat vårtecken takdropp! Satt ute mot solväggen en stund tidigare idag och det värmde så skönt- och det lät dripp- dropp från alla tak och trädgrenar. ÄNTLIGEN säger jag!!

    Ha det bäst!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Är det rekord i inlägg ????inom 1 vecka ???
    El har du så lite att "göra" stackars mannen *göbbfan* Det snöar *flin* tror ni har ändå lite snö jämnfört med oss här uppe i Bollibompa land =)
    Vi har Äntligen takdroppar fågelkvitter ute,,men snö fan ligger vackert kvar på marken....Undra måntro om vi får någon Vår?!?!? kanske det blir sommar direkt ?!?!?

    SvaraRadera
  4. Hej T....igår morse när jag vaknade var det snö, snö o mer snö...i morse när jag vaknade var det samma sak...så jag instämmer i din suck..men..jag ser ändå många vårtecken..blommorna kan jag se lite av utanför mitt fönster...o fåglarna som kvittrar så glatt..gör iaf mig glad...o snart har fru Tö...sopat bort kung Bore...eller hur det nu var..i sagans värld....jag tror, jag tror på vår igen:)......Kram/I

    SvaraRadera
  5. HA... fotvårtorna kanske kommer... be aware *S* Näe, jag ska villigt erkänna att du är förskonad hur som haver- DU är en av dom som är bäst på att skriva kommentarer- en ELOGE till dig!! :)

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Nja... jag vet inte om jag håller med... Att få en släng innebär inte att man blir uppskruten i det blå... inte i min värld iaf.. och det var precis det jag tyckte jag gjorde ang hans matlagning, och andra saker som han gör bra. Sen har han en egen hemsida samt en facebook (vilket inte jag har) där det är fritt skrivrum för maken- så inte är det alltför synd om han :)
    Kram/ vera

    SvaraRadera
  7. Hallå Pettson....vart har du tagit vägen?...lite orolig för dig är jag...vill gärna se ett livstecken ifrån dig.....Kram Inger

    SvaraRadera